Många alternativ på Betsafe

Betsafes bettingsida har mycket som talar för den. Först och främst gäller det utbudet av olika sporter och evenemang. Fotboll dominerar (så klart), med vanligtvis över 10,000 matcher att spela på. Den som gillar att spela på fotboll kommer helt klart att få sitt lystmäte. Men även andra sporter är väl representerade. Man kan även spela på en massa icke-sportrelaterade saker, som vilka som kommer att vinna en Oscar, melodifestivalen, golf och liknande. Lite småroligt, men det är trots allt sport-bettingen vi är där för, och lyckligtvis är det där som utbudet är som allra störst.

Ska man nämna sajtens uppbyggnad så får den med beröm godkänt. Det är lätt att hitta det man letar efter, uppbyggnaden är logisk, och allt fungerar som det ska utan större problem. Det färgschema som används är lite väl mörkt för min smak, men det är ingen katastrof, och förtar inte helhetsintrycket. Sajten fungerar som en sajt ska: den drar inte onödig uppmärksamhet till sig, utan fokuserar på att leverera sitt innehåll.

De odds som Betsafe ger är även de riktigt bra. Med så pass många olika matcher att spela på har jag givetvis inte kunna kolla alla och jämföra med andra bettingsajter. Men mitt tydliga intryck är att oddsen är bland de bättre som finns tillgängliga hos spelbolag på nätet. Att de är bättre än ett visst svenskt företag med monopol på landbaserat spelande är självklart, och knappast något att skryta med. Sammantaget så är Betsafe odds en av de bättre sajterna på nätet, där dess stora styrka är det enorma utbudet av spelbara objekt.

Comments are closed.