www.teknikochsport.se
Valutor:
solglasögon dam ,billiga handväskor ,handväskor rea ,funktionströja dam ,Jean dam,billiga t shirts
<
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Registreringsinformation

På vår webbplats finns områden där du kan skicka information till oss (till exempel vår registreringstjänst), och vi har även funktioner (som cookies och prestationsspårningsteknik) som automatiskt samlar in information från besökarna till vår webbplats. Under registreringsprocessen måste du ange ett medlemsnamn och lösenord, ditt namn, adress och en giltig e-postadress. Det är ditt ansvar att hålla ditt lösenord strikt konfidentiellt.

Testimonials

Om du skickar in till oss eller skickar in en kommentar, granskning, förslag eller något upphovsrättsligt arbete (gemensamt en "Inlämning") till oss, inklusive, utan begränsning, Inlämnanden om våra produkter eller tjänster, kommer sådant Inlämnande inte att vara konfidentiellt eller hemligt, och kan användas av oss på något sätt. Genom att skicka in eller skicka en Inlämning till oss, representerar och garanterar du att Inlämningen är original för dig, att ingen annan part har några rättigheter till det, och att "moraliska rättigheter" i sådant Inlämnande har avstått, och (ii) ) ger du oss en royaltyfri, obegränsad, världsomspännande, evig, oåterkallelig, icke-exklusiv och fullständigt överförbar, tilldelningsbar och underlicensierbar rättighet och licens att använda, reproducera, publicera, distribuera, visa, översätta, sammanfatta, modifiera och anpassa sådant Inlämnande (helt eller delvis) och / eller införliva det i andra verk i någon form, media eller teknik som nu är känd eller senare, efter eget gottfinnande, med eller utan ditt namn.

Meddelanden

Thomas sabo kan skicka meddelanden till dig med avseende på din användning av sajten genom att skicka ett e-postmeddelande till den e-postadress som anges i din kontoinformation genom att skicka ett brev via mail till den kontaktadress som anges i din kontoinformation eller genom att skicka en anteckning på sajten när du kommer åt ditt konto Du godkänner att vi får meddela dig via sådana medel. Om inte annat anges i meddelandena, kommer meddelandena att träda i kraft omedelbart.

Ändringar av denna sekretesspolicy

Våra sekretesspraxis kommer kontinuerligt att utvärderas mot ny teknik, affärspraxis och kundens behov. När vi uppdaterar och diversifierar våra tjänster kan vår integritetspolicy utvecklas. Vänligen kontrollera denna sida för uppdateringar med jämna mellanrum. Observera: Genom att använda eller registrera hos vår webbplats eller genom att lämna personuppgifter, accepterar du att följa de gällande villkoren i vår integritetspolicy.

Användning av webbplats betyder samtycke

Genom att besöka denna webbplats innebär du att du accepterar denna sekretesspolicy med avseende på icke-personligt identifierbar information. Genom att tillhandahålla personligt identifierbar information via webbplatsen anger du din godkännande av denna sekretesspolicy med avseende på personligt identifierbar information. Om du inte håller med något som beskrivs i denna sekretesspolicy kan du sluta använda webbplatsen. Din fortsatta användning av någon del av webbplatsen efter att du lagt ut ändringar i sekretesspolicyen kommer att utgöra din acceptans av dessa ändringar.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.teknikochsport.se